Moâh Match

Dit is een schoolproject uit het tweede jaar van mijn opleiding die ik samen met mijn projectgroep heb gedaan.

Gravity-Scene-iPhone-12-Mockup.jpg

Het concept

Ons concept is Moah Match, dit is een app voor jonge moeders, waarop ze in contact kunnen komen met andere jonge moeders en aanvoerders. Door het bekijken van de interesses en manieren waarop de mensen die je tegenkomt willen sporten, kun je naar links of naar rechts swipen. Naar links betekent dat je geen match voelt en liever niet met deze moeder gaat sporten, naar rechts betekent dat je wel een match ziet in sportieve interesses. Op het moment dat je naar rechts swiped krijg je de mogelijkheid om met elkaar te praten, dan kun je een datum, tijd en sport uitkiezen om samen te gaan doen. Ook kun je naar rechts swipen bij aanvoerders of verenigingen, hieraan kun je vragen stellen, trainingen inplannen of de voortgang van je sport bespreken. 

Bij de instellingen van de app kun je de omgeving waarin je wil zoeken selecteren, bijvoorbeeld een bepaalde wijk, daarnaast kun je een maximale en minimale leeftijd instellen, maar ook het invullen van je beschikbaarheid is al mogelijk. Ook is het mogelijk om je eigen profiel aan te passen, hier kun je andere moeders informatie geven over jezelf. Je kan daar vertellen wat je leuk vindt om te doen qua sport, maar bijvoorbeeld ook informatie over hoeveel kinderen je hebt of wat je zoekt in een sportmaatje. 

In de app zijn 3 gebruiksmogelijkheden: Je kunt op de app onder de functie ‘Actieve gebruikers’, hier zie je de moeders die op dat moment ook online zijn. Dit is handig als je plotseling even vrij hebt en behoefte hebt om te gaan sporten. Een andere functie is ‘Vooruit plannen’, hier kun je op basis van de opgegeven beschikbaarheid kijken naar de opgegeven beschikbaarheid van andere jonge moeders. Zo kun je afspraken inplannen voor komende dagen. De derde functie is ‘Aanvoerders’, hier kunnen jonge moeders contact opnemen met de aanvoerders uit de wijk. Ze kunnen overleggen en vragen stellen over allerlei zaken omtrent het Haags Sportkwartier. 

Deze app sluit aan op onze onderzoeken en het doel wat wij hebben gesteld, namelijk de bewoners van de Escamp meer te laten bewegen en hen in contact te brengen met het Haags Sportkwartier. 

Begin scherm
Begin scherm

Dit is het begin scherm.

press to zoom
Inlog pagina
Inlog pagina

Op deze pagina kun je inloggen.

press to zoom
Home pagina
Home pagina

Dit is de home pagina.

press to zoom
Account instellingen
Account instellingen

Op deze pagina kun je jouw eigen gegevens invullen en aanpassen.

press to zoom
Swipe pagina
Swipe pagina

Zo ziet de pagina eruit als je wilt stippen.

press to zoom
Hoera een match
Hoera een match

Deze melding krijg je wanneer een andere moeder jou ook heeft gespied.

press to zoom
Matches pagina
Matches pagina

Op deze pagina vind je al je matches terug.

press to zoom
Informatie van je match
Informatie van je match

Als je een match hebt, kun je de informatie terug vinden en kun je ervoor kiezen om je match een berichtje te sturen.

press to zoom
Berichten pagina
Berichten pagina

Op deze pagina kun je al je berichten terug vinden.

press to zoom
1/2