top of page

Mimic

Dit is een schoolproject uit het tweede jaar van mijn opleiding die ik samen met mijn projectgroep heb gedaan.

mimic-vader-fles.png

Mimic is een jong bedrijf dat zich wil positioneren op de markt als een dagelijks bruikbaar merk voor het vergemakkelijken van het voeden van de baby. Dit doen zij door het nabootsen van de drinktechniek van de baby, hiervoor hebben zij een speciale fles met poedercups ontworpen, in de vorm van een borst. Dit maakt het happen van de baby op de fles makkelijker en zorgt voor een fijnere drinkervaring voor de baby. 

Om Mimic te helpen met de bevordering van herhalingsaankopen van klanten, hebben wij in opdracht van de Haagse Hogeschool een campagne ontworpen om dit te realiseren. 

De campagne ‘Makkelijk en snel de fles bereiden’ is bedacht om de aankoop van Mimic te bevorderen en daarnaast meer bekendheid te creëren voor het jonge bedrijf. 

Het concept

“Makkelijk en snel de fles bereiden”

In onze campagne wordt er gebruik gemaakt van een flyer, een facebookpost, een instagrampost en een remarketing banner. Het concept straalt rust en vriendelijkheid uit. Door het gemak van het voeden van de baby en de tevredenheid van de moeder in onze campagne laten we aan de doelgroep zien dat Mimic de perfecte manier is om de baby de fles te geven. 

remarketing banner.gif
iPhone X Template2.png
mimic fb banner 3 pakket.png
Remarketing banner 2.gif
iPhone X Template4.png
iPhone X Template3.png
iPhone X Template.png
Free 2 Flying Flyer Mockupkopie.png
Remarketing banner 3.gif
bottom of page